Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μάσκες...οι ευεργετικές!!!


Δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε μια ανανέωση...Ο χρόνος όμως μας πιέζει, ή τα οικονομικά μας τα έχει αγγίξει η κρίση...Όπως και να έχει, υπάρχουν απλές συνταγές που μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα μας να λάμψει χωρίς το παραμικρό κόστος.

Το πρώτο βήμα είναι ένα καλό peeling...Οι πόροι της επιδερμίδας θα ανοίξουν κι έτσι το δέρμα θα απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά της μάσκας που θα ακολουθήσει. Αναμειγνύουμε λοιπόν, ζάχαρη με άσπρο ξύδι και κάνουμε απαλές κυκλικές κινήσεις για να μην ερεθίσουμε το δέρμα μας. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

Στη συνέχεια, αν η ηλικία μας είναι μικρή, αναμειγνύουμε γιαούρτι με λεμόνι.Απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ για 10 λεπτά. Ξεπλένουμε με νεράκι και η επιδερμίδα μας είναι πιο λευκή και αναζωογονημένη.
Αν πάλι είμαστε λίγο πιο ώριμες,για καλύτερα αποτελέσματα, χτυπάμε ένα αυγό με μια κουταλιά βρώμη. Απλώνουμε πάλι σε όλο το πρόσωπο,το λαιμό και το ντεκολτέ και αφαιρούμε με χλιαρό προς κρύο νερό, όταν νιώσουμε τη μάσκα να μας τραβάει. Η μάσκα αυτή προσφέρει κυρίως σύσφιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου