Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μαριναρισμένο μοσχαρίσιο φιλέτο

ΥΛΙΚΑ

1 μέτριο κρεμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι κέτσαπ
1/4 φλιτζανιού ξύδι
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. λάδι
2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
μαύρο πιπέρι
750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σε μια μεγάλη σακούλα (από αυτές που κλείνουν) ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το φιλέτο. Προσθέτουμε το φιλέτο, κλείνουμε τη σακούλα και γυρίζουμε να καλυφθεί καλά με το μείγμα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Στραγγίζουμε το φιλέτο και το βάζουμε στο γκριλ να ψηθεί. Ψήνουμε όσο χρειάζεται για να γίνει η μπριζόλα όπως μας αρέσει. Μπορούμε να συνοδεύσουμε το φιλέτο μας με βραστά λαχανικά ή πουρέ πατάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου