Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Μια αφορμή γιορτής αλλά και προβληματισμού…Πόσες φορές έχουμε πει πως όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί; Πόσες φορές έχουμε πει πως τα παιδιά είναι το μέλλον; Πόσο όμως ενδιαφερόμαστε γι’αυτό το μέλλον;Τι κάνουμε εμείς γι’αυτά; Εκατομμύρια παιδιά υποφέρουν και στερούνται των στοιχειωδών αγαθών. Χιλιάδες παιδικά χαμόγελα σβήνουν καθημερινά. Κι εμείς στεκόμαστε θεατές σ’ ένα έργο που οι αθώες ψυχές εξοντώνονται η μία μετά την άλλη.

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Μολάων «Οι Μύλοι», αποφάσισε να δώσει λίγη χαρά στους μικρούς μας φίλους, διοργανώνοντας μία εκδήλωση την Κυριακή 12/12/2010 στο Crystal Manor, με αφορμή το εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού. Η Χιονούλα, ο Άγιος Βασίλης και ο αγαπημένος φίλος των παιδιών, Gummy Bear, ήταν εκεί για να υποδεχτούν και να διασκεδάσουν με τα παιδιά μας. Η βραδιά κύλησε όμορφα, με πολύ χορό, τραγούδι και ατέλειωτο παιχνίδι.

Ήταν μία εξαιρετική πρωτοβουλία του συλλόγου που είναι πάντα πρώτος στην πολιτιστική ζωή των Μολάων. Αξίζουν συγχαρητήρια στην δασκάλα Κα Φανή Κολλιάκου-Κουτράκου, αλλά και σε όλα τα μέλη του συμβουλίου που χρόνια τώρα διοργανώνουν με επιτυχία σειρά εκδηλώσεων. Θα πρέπει να τονίσουμε πως το έργο του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου είναι τεράστιο, καθώς διδάσκει με αγάπη στα παιδιά μας ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτισμού μας, της ελληνικής μας ταυτότητας, τους παραδοσιακούς χορούς.

Ας ακούσουμε λοιπόν, αυτά που προσπαθούν να μας πουν τα παιδιά…Ας αφουγκραστούμε τις πραγματικές τους ανάγκες.Είναι υποχρέωσή μας να τους κάνουμε ένα πολύτιμο δώρο…να διασφαλίσουμε έναν πιο όμορφο και ασφαλή κόσμο για να μπορέσουν να απολαύσουν τα παιδικά τους χρόνια.Το δικαιούνται…


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου